Publicat

13

octombrie

2017

20:14

4292

vizualizări

Mai îndrăzneşti să crezi în România lor?

Îi ajută şi faţa.

Mai îndrăzneşti să crezi în România lor?

Îi ajută şi faţa.

Sunt înfricoşător de autentici, în spectacolul lor politic burlesc: Intrigantul, care – pentru că nu poate fi el însuşi prim ministru - pune guverne pentru plăcerea de a le da jos şi râde galben sub mustăcioara frumos croşetată de OFSD (Organizatia femeilor social-democrate) & Premierul Fanfaron, soldat credincios al statului perpendicular pe statul paralel, cu două capete mai înalt decât propriile lui  idealuri, care nu cedează, pentru că n-are ce.

Între ei, scârţâie din balama liderul partidului unuia pe nume Ilie de la Relaţie (Relaţia cu Parlamentul, un minister care nu poate fi remaniat). Mai e şi Naratorul fără Poveste, Codrin File de Program (”Programul de Guvernare al PSD: Îndrăzneşte să crezi în România!”), care - din interjecţie în interjecţie – ne atrage atenţia că trăim mai bine de la un talk show la altul.  

Îţi trebuie o doză copioasă de inconştienţă să mai îndrăzneşti să crezi în România lor.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info