Publicat

18

septembrie

2019

13:03

18281

vizualizări

O tânără s-a destrăbălat în Coreea de Nord, chiar sub nasul lui Kim Jong-un / Modelul a consumat alcool şi s-a dezbrăcat într-un hotel din Phenian, apoi „s-a luat” de un soldat - FOTO

Liziane Gutierrez - care l-a acţionat cândva în judecată pe rapperul Chris Brown - a încălcat o sumedenie de reguli în „statul-hermit” Coreea de Nord.

O tânără s-a destrăbălat în Coreea de Nord, chiar sub nasul lui Kim Jong-un / Modelul a consumat alcool şi s-a dezbrăcat într-un hotel din Phenian, apoi „s-a luat” de un soldat - FOTO

Liziane Gutierrez - care l-a acţionat cândva în judecată pe rapperul Chris Brown - a încălcat o sumedenie de reguli în „statul-hermit” Coreea de Nord.

Un model controversat a sfidat toate regulile în Coreea de Nord şi a furat chipiul unui soldat, după care a făcut poze provocatoare, scrie dailymail.co.uk.

Modelul brazilian Lizian Gutierrez a încălcat grav mai multe reguli, printre care cea legată de o restricţie de călătorie în SUA şi realizarea unor fotografii obscene în camera ei de hotel din Phenian.

Tânăra a fost obligată să îşi schimbe hainele, după ce a fost văzută cu o fustiţă „americană” în public. Mai mult, aceasta a încălcat regula privind selfie-urile în zona Monumentului Mansu Hill Grand din Phenian, unde se află statuile uriaşe ale liderilor Kim Jong-il şi Kim Il-sung.

Liziane a încălcat regulile care interzic vizitatorilor să se fotografieze în dreptul statuilor.

Modelul a comis o adevărată ilegalitate după ce, băută fiind, i-a furat chipiul unui soldat pentru un selfie, în timp ce acesta se afla la toaletă, în timpul unei călătorii cu trenul din Coreea de Nord în China.

Femeia s-a fotografiat în timp ce bea whisky Jack Daniels, în timp ce şapca militară stă aşezată pe un stingător de incendii, chiar lângă ea.

După ce a furat obiectul, tânăra a revenit în compartimentul ei, unde s-a lăudat cu faptele sale. Ceilalţi călători i-au zis că este „nebună”.

Liziane a mai spus că soldatul nici nu a observat măcar că i-a lipsit chipiul, cât timp a fost la WC.

Într-un alt clip, realizat după eveniment, aceasta a declarat: „Dacă aş fi fost trează, nu aş fi făcut aşa ceva. Niciodată, niciodată”.

La graniţa cu China, Liziane a fost îngrozită când oficialii nord-coreeni au cerut să vadă ce poze a făcut, înainte de a ieşi din ţară.

„Am transpirat când s-au uitat în telefonul meu”, a povestit Liziane. „Nu mi-am dat seama, până atunci, că o să vadă toate fotografiile mele. Eram extrem de speriată. Am avut noroc că nu s-au uitat în albumul cu fotografii făcute acolo”.

Liziane locuieşte în SUA, dar s-a născut în Brazilia şi poate „fenta” restricţia lui Donald Trump de a vizita Coreea de Nord. Femeia de 33 de ani a spus că nu doreşte să fie lipsită de respect.

„Îmi place Coreea de Nord şi o să revin acolo”, a mai spus Liziane.

„Oamenii sunt foarte amabili, băuturile foarte ieftine şi Coreea de Nord este o ţară foarte frumoasă”.

Străinii pot vizita Coreea de Nord doar însoţiţi de un ghid, care le prezintă versiunea cenzurată a vieţii în „statul-hermit”, după cum îl numeau cei de la VICE. Turiştii nu au voie să circule neînsoţiţi în Coreea de Nord.

Gutierrez a devenit cunoscută după ce l-a dat în judecată pe rapperul Chris Brown, în urma unei altercaţii în Las Vegas (2017).

foto: youtube.com

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info