Publicat

2

februarie

2020

13:16

2227

vizualizări

Apel către SPP: mai lăsaţi ayahoaştele şi păziţi-l pe Cîţu!

Guvernul Facebook - din nou în pericol.

Apel către SPP: mai lăsaţi ayahoaştele şi păziţi-l pe Cîţu!

Guvernul Facebook - din nou în pericol.

Îl înţeleg perfect pe ministrul Cîţu. Şi eu cred că mă urmăreşte comitetul Pulitzer (şi nu vă gândiţi că sufăr de obsesii sexuale).

Ştiu şi cum e când mania persecuţiei se întâlneşte cu mania grandorii.

Ghinionul ministrului Finanţelor e că are timp liber. Se duce la restaurant, trece pe la frizer (atenţie, se poartă şuviţele: blond-căpşună, şaten-scorţişoară, portocaliu-neon).  

Când celălalt finanţist nevricos, Orlando, mărturisea în prime time că i-a băgat Statul Paralel microfoane în chiloţi, l-am compătimit sincer.

Când Dragnea povestea că e urmărit de patru asasini plătiţi, am ştiut că sfârşitul lui politic se apropie.  

Cu Florin Cîţu treaba e mai serioasă. Îl urmăresc ruşii şi feicniuşii. Ruşii  - ca să-i fure patentul de buget, feicniuşii - să-l compromiţă.

Fac pe această cale un apel la SPP (paza şi protecţia demnitarilor) să lase ayahoaştele şi să-l pună pe Cîţu la adăpost. E cel mai important ministru, şeful banilor. Dacă trece moţiunea de cenzură, pesediştii n-au scrupule, sunt în stare să-i spargă puşculiţa.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info