Publicat

31

iulie

2019

19:59

6750

vizualizări

Dacă procurorii DIICOT o mai ard aiurea prin Caracal, riscă să falimenteze industria locală: proxenetismul

Numai la noi criminalii în serie acţionează în grup organizat.

Dacă procurorii DIICOT o mai ard aiurea prin Caracal, riscă să falimenteze industria locală: proxenetismul

Numai la noi criminalii în serie acţionează în grup organizat.

Astăzi, cam pe la ora când poliţiştii rupeau sau săreau spectaculos garduri în Caracal, la indicaţia unei clarvăzătoare, Oliver-Felix Bănilă a ieşit în conferinţă de presă.

Procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), aşa-numitul şef al  Anti-Mafiei, e un personaj timorat, nesigur şi, din empatie cu suspectul, vag coerent, fost scos la înaintare să liniştească populaţia, sfârşind prin a o angoasa în plus.

Bănilă îşi trimisese una dintre adjuncte, să coordoneze cercetarea la faţa locului - pe doamna procuror Giorgiana Hosu, o distinsă specialistă în macrocriminalitate economico-financiară. Dar n-a ascultat declaraţia de presă a procurorului Hosu, făcută duminică, altfel n-ar fi avut, probabil, indelicateţea de a o contrazice. Las la o parte, cum fac şi autorităţile, durerea părinţilor, care duminică află că fiica lor a murit, iar astăzi că trăieşte.

Straniul procuror-şef Bănilă n-a reuşit nici măcar să explice de ce cazul Caracal a fost preluat de DIICOT. Putem deduce că, prin părţile noastre, criminalii în serie lucrează în grup organizat.  

Nimic de adăugat decât că, dacă procurorii DIICOT o mai ard mult şi fără rost prin Caracal, riscă să falimeteze industria locală: proxenetismul. 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info