Publicat

5

februarie

2020

11:46

3269

vizualizări

I-au legat de gât României 25 de Ordonanţe şi 31 de HG-uri, că să nu mai plutească aiurea

La 12 trecute fix, începe Festivalul naţional „Cântarea Ipocriziei”.

I-au legat de gât României 25 de Ordonanţe şi 31 de HG-uri, că să nu mai plutească aiurea

La 12 trecute fix, începe Festivalul naţional „Cântarea Ipocriziei”.

Fireşte că trece moţiunea de cenzură. Şi nu că ar fi un blat între PSD şi PNL. Nu că s-ar fi întâlnit pe şest Ciolacu şi Orban să bage ţara la fund  până în 2021. Mai aproape de adevăr ar fi că s-au purtat nişte înţelegeri,  cu căpăţânile celor doi pe masă, iar executanţii n-au avut nevoie decât de un semn.   

Altfel de ce-ar depune PSD moţiune de cenzură, când nici nu vrea, nici nu poate să preia guvernarea? De ce n-ar mai fi avut chef Ludovic Orban  să se înfrupte din retorica aducătoare de procente a grelei moşteniri?

Odată România băgată la fund, urmează nu patru luni, ci un an de panaramă politicianistă, cu acelaşi Executiv Facebook, care însă se va muta cu totul pe reţelele de socializare, cu acelaşi program – “Pentru că PSD”. (Altminteri, doamna Violeta de la Muncă continuă antrenamentul pentru primăria Capitalei, ministrul Grindă - pentru primăria Focşanilor, ministrul Anisie - pentru primăria sectorului 2, ministrul Vela - pentru un concurs de frumuseţe).

Pesediştii nu vor prididi să demonteze demonstrativ Ordonanţe, doctorii în Intelligence ai CEX-ului sperând să sară cât mai mulţi cu ele în aer, fiindcă locurile pe listele socialiştilor vor fi limitate.

Useriştii, mai exact cei care vor mai rămâne în picioare după încăierările fratricide, se vor opinti să profite. N-ar fi de mirare să intre în alegeri cu vechiul slogan, reşapat, “PSD-PNL, aceeaşi mizerie”…  

Care România?

Citeşte şi Intelectualul idiot

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info