Publicat

6

august

2019

18:31

6768

vizualizări

Ministrul de Interne le transmite interlopilor siguranţă şi încredere

„Chiar nu ştiu la ce vă referiţi”.

Ministrul de Interne le transmite interlopilor siguranţă şi încredere

„Chiar nu ştiu la ce vă referiţi”.

Înainte de a-l vedea ca o cocoaşă în spatele premierului Vasilica, l-am remarcat pe Mihai Fifor ca ministru al Apărării. Acolo a dat apă la moara Rusiei, subliniind cu mândrie că baza militară de la Deveselu deţine rachete balistice.  

După ce-a rezolvat problemele Apărării, a fost însărcinat să le rezolve şi pe ale Internelor, ca ministru interimar.

De câteva zile, Fifor emană un şuvoi de soluţii inepte, în termeni bombastici – fermitate, toleranţă zero etc. etc.

(Nu asta ar fi problema. La Cultură şi interimar la Educaţie PSD a înfipt un gogoman agramat: „De-a lungul timpului au fost şi momente mai delicate, să nu le spunem dificile sau să nu le spunem neplăcute; (…) anumite minorităţi au avut de suferit, ceea ce ne face să găsim momente cum este cel de astăzi, prin care readucem în atenţia, nu doar a românilor, ci a întregii naţiuni române, a întregii Europe, a întregii lumi, faptul că respectăm aceste minorităţi” - din discursul la comemorarea victimelor Holocaustului Romilor).

Mai breaz ca ministrul Educaţiei şi al Culturii, Fifor şi-a propus să schimbe sistemul din temelii păstrându-l aşa cum e. Doar vin trei rânduri de alegeri, iar cârdăşia interlopi-poliţişti-politicieni e cheia succesului în orice campanie electorală.

Întrebat astăzi cum comentează simbioza poliţişti-interlopi, ministrul de Interne a răspuns candid: „Nu ştiu la ce vă referiţi (...). Chiar nu ştiu la ce vă referiţi”.

Un mesaj de siguranţă şi încredere pentru interlopi şi complicii lor din structurile responsabile de siguranţa cetăţeanului.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info