Publicat

7

august

2019

21:42

3887

vizualizări

Mortul rupe tăcerea. Cazmalele jos! Publicitate

S-a risipit geniul lui Dan Diaconescu...

Mortul rupe tăcerea. Cazmalele jos! Publicitate

S-a risipit geniul lui Dan Diaconescu...

S-a risipit geniul lui Dan Diaconescu… Televiziunile tabloidizate care îl imită astăzi o ard dubios, o dau cu prea multă stângăcie din grotesc în penibil.

Dan Diaconescu Direct ar fi ridicat Caracalul natal, ar fi sculat satele dimprejur. Sute de oameni ar fi ieşit cu cazmale să caute cadavre. Dar până la publicitate, ca nu cumva adevărul să fie dezgropat cu camerele oprite.

S-ar fi perindat martori fabuloşi – foşti şi viitori criminali în serie,  alte victime ale Monstrului ar fi sunat din catacombele Casei Groazei. Profesionişti de la „Ia-mă, Nene” ar fi răsturnat spectaculos cazul, seară de seară. Studioul ar fi gemut de oase calcinate, rezultate din experimentele binevoitorilor. Ar fi fost chemaţi specialişti care să explice la câte grade se topeşte aliajul om-argint. Telespectatorii ar fi recunoscut criminali în serie printre cumetri şi vecini, clarvăzătorii şi-ar fi înnodat prosoapele pe ochi, masteranzi în spiritism ar fi convins măcar un mort să rupă tăcerea.  

... Şi, când mă întrebam unde e OTV-ul de altădată, am auzit că apărătorul uneia dintre victimele de la Caracal şi-a făcut un frumos selfie la locul tragediei, motivând : „Am cerut şefului criminaliştilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinezonul pentru că era haios, au făcut o fotografie în faţa prelatei. Cu combinezonul.(...) Pentru că era haios”.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info