Publicat

27

august

2019

22:01

3340

vizualizări

Pleaşca lui Paleologu

Paleologu de pe Doctor Paleologu

Pleaşca lui Paleologu

Paleologu de pe Doctor Paleologu

De la orice intelectual poţi învăţa câte ceva. De la Theodor Paleologu am învăţat azi cum e cu îmbobinarea: „Amantul tânăr, seducător, profitor (Ponta. n.m.), care s-a gândit să îmbobineze bătrâna amantă (Tăriceanu, n.m.)”. Pe Dâmboviţa politică însă, lucrurile nu se desfăşoară după reţeta unei piese bulevardiere. Ne va explica ce şi cum marele comunicator politic Băsescu.

În competiţia electorală pentru Palatul Cotroceni, tot Traian Băsescu e pleaşca independentului susţinut de PMP (aceeaşi filosofie abisală a  independenţei politice ca la Diaconu „sprijinit logistic” de Pro România – Alde).

Ca să coboare la mintea alegătorilor, Theodor Paleologu nu trebuie decât să facă playback din spatele elocventului fost preşedinte.  

Din păcate, Paleologu de pe strada cu acelaşi nume şi-a cam pierdut din reflexe, luându-şi deja, vorba ilustrului său tată, aere de moftolog.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info