Publicat

12

iulie

2019

20:02

2241

vizualizări

Scheleton!

Un sport de iarnă, care se practică pe o pârtie de gheaţă descendentă

Scheleton!

Un sport de iarnă, care se practică pe o pârtie de gheaţă descendentă

Cred că preşedintele Klaus Iohannis e aberant de ocupat sau pur şi simplu îngropat în terenul de golf, altfel n-ar fi lipsit astăzi la recepţia organizată cu prilejul Zilei Naţionale a Franţei. Cât despre ceremonia de încheiere a Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene – e vina organizatorilor că n-au programat-o marţi.

Să trecem însă la lucruri serioase.

De mic copil mă ghidez după principiile lui Soros, sperând ca într-o bună zi să mă îmbogăţesc: „Nu-mi place să fac previziuni pe termen scurt, pentru că se pot lesne dovedi greşite. Îmi place mai degrabă să-mi exprim părerea despre tendinţele pe termen lung - fiindcă aşa cum spunea Keynes – până atunci vom fi cu toţii morţi”.

Prin urmare: e o certitudine că Preşedintele va fi obligat în campanie, de competitorii săi insignifianţi, să-şi facă bilanţul. Principala concluzie va fi că nu-i plac sporturile de echipă.

M-aş lansa într-o previziune pe termen îndeajuns de lung: în 2024, Klaus Iohannis – fără să neglijeze tenisul, ciclismul, schiul - va ieşi din al doilea mandat maestru în scheleton.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info