Publicat

3

septembrie

2019

23:42

2808

vizualizări

Votez cu Brrr... cu Bru... cu Bruynseels!

Pentru că are stofă.

Votez cu Brrr... cu Bru... cu Bruynseels!

Pentru că are stofă.

Bruynseels a văzut prea multe filme cu Iohannis şi îşi închipuie că a fi preşedinte e un galop de sănătate; că Palatul Cotroceni e acel loc confortabil pe unde treci când se întâmplă să ajungi prin Bucureşti.

Dacă ar fi fost Barna preşedinte şi tragedia de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, cea mai harnică aspirantă la bâlciul următoarelor alegeri ar fi atras atenţia mai devreme.

Doamna Bruynseels şi-a închipuit că poate face o partidă bună şi cu România, fapt pentru care străbate ţara împrăştiind cu dărnicie poncifuri.

Ce mă entuziasmează e că are convingeri puternice. Cred şi eu că pământul e plat, că România non si muove - se învârt doar politrucii. 

Dar abia aseară m-a convins s-o votez - aerul doct cu care a declarat „Suntem împreună cu Rusia parte a NATO. Trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Dacă s-ar fi oprit la prima frază, aş fi înţeles ce a recomandat-o să fie consiliera premierului Dăncilă. Dând însă indicaţii despre „exerciţii bilaterale” şi exerciţii „pe partea militară” mi-a confirmat că are stofă. Suficient material intelectual ca să-şi croiască o carieră pe măsură. 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info