Publicat

20

noiembrie

2018

13:02

546

vizualizări

VULPE filmată plimbându-se prin BRAŞOV, în curtea Universităţii Transilvania

Cele mai importante ştiri ale după-amiezii

VULPE filmată plimbându-se prin BRAŞOV, în curtea Universităţii Transilvania

Cele mai importante ştiri ale după-amiezii

O vulpe a fost surprinsă plimbându-se prin Braşov, în curtea Facultăţii de Silvicultură a Universităţii ”Transilvania”. Animalul probabil căuta hrană şi nu a contat că străzile erau acoperite cu zăpadă.

Vulpea a fost filmată în curtea Facultăţii de Silvicultură a Universităţii ”Transilvania” de un braşovean care a împărtăşit momentul pe Facebook.

În Braşov a devenit deja o obişnuinţă ca oamenii să se întâlnească pe stradă cu urşi sau mistreţi, însă au fost câteva cazuri în care în oraş au ajuns şi vulpi. Anul trecut în noiembrie, o vulpe a fost surprinsă în zona cartierului Green Village, iar anterior o vulpe a intrat într-un magazin de cosmetice. Jandarmii braşoveni spuneau atunci că nu a fost nevoie de intervenţia lor, deoarece vulpea s-a speriat şi a fugit pe câmpul din apropiere.

 

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info