Publicat

3

decembrie

2018

14:34

4398

vizualizări

LAMENTABIL ca individ! Radu BANCIU îl desfiinţează pe TĂRICEANU, după ce i-a trimis pe protestatari la bibliotecă. Nici Rareş BOGDAN nu-l iartă pe liderul ALDE

Radu Banciu a vorbit duminică, în emisiunea lui, despre protestul care a avut loc în Piaţa Victoriei pe 1 decembrie, care a fost criticat dur de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

LAMENTABIL ca individ! Radu BANCIU îl desfiinţează pe TĂRICEANU, după ce i-a trimis pe protestatari la bibliotecă. Nici Rareş BOGDAN nu-l iartă pe liderul ALDE

Radu Banciu a vorbit duminică, în emisiunea lui, despre protestul care a avut loc în Piaţa Victoriei pe 1 decembrie, care a fost criticat dur de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

”Noi nu avem nevoie de acest Centenar, nu avem nevoie să-l sărbătorim. El a venit odată cu istoria şi va pleca alături de ea. Nu îl meritam şi nu avem nevoie de el. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piaţa Victoriei şi care au lătrat împotriva abuzurilor comise de aceşti imbecili ai sorţii care ne conduc în aceste zile”, a spus Banciu.
 
”Tăriceanu, sigur, n-a găsit ceva mai bun decât să-i considere pe aceşti oameni nişte analfabeţi, trimiţându-i să pună mâna pe o carte în loc să se uite pe Facebook. (...) Venind mesajul acesta din partea clasei politice căreia îi aparţine Călin Popescu Tăriceanu, ca individ, este lamentabil. Adică tu să fii cel care îi dă girul Vioricăi Dăncilă şi să-i trimiţi pe oameni să pună mâna pe o carte pentru că ţi-au şifonat un pic weekend-ul pentru că au manifestat împotriva ta. Tu ai văzut ce a fost în Franţa, nene Tăricene?”, a mai comentat moderatorul tv.
 

 

 
Nici Rareş BOGDAN, revenit la emisiunea sa de la Realitatea Tv, nu l-a iertat pe Tăriceanu: "S-a trezit şi dobitocul ăsta să comenteze", a scris Bogdan pe Facebook.
 
Tăriceanu a declarat sâmbătă seara că cei care contestă actuala coaliţie de guvernare nu au reprezentativitate sau legitimitate. Liderul ALDE a mai declarat că unii dintre protestatari, „în loc să pună mâna pe carte, se uită pe Facebook şi-şi imaginează că ştiu totul”, a transmis Mediafax.
 
 
”Este o agresivitate pe care în trecut nu am mai întâlnit-o, în ultimii 20 de ani. (...) Astăzi cred că ceea ce vedem şi trebuie să ne punem o întrebare corectă este cât de reprezentativă este această voce agresivă, turbulentă, cât de reprezentativa, cât de legitimă este. ea, după părerea mea, nu are nicio reprezentativitate, pentru că este vorba despre un număr restrâns de cetăţeni în raport cu populaţia României, dar nici legitimitate. Legitimitatea nu poate să fie dată într-un sistem democratic decât de validarea prin alegeri”, a declarat la România TV Călin Popescu Tăriceanu.
 
În loc să pună mâna pe o carte, ei se uită pe Facebook şi-şi imaginează că ştiu totul. Informarea şi dezinformarea nu au apărut acum, fake news, de când sunt reţelele de socializare. Ele sunt de o veşnicie. Sigur că viteza de propagare a informaţii era alta şi poate sunt perioade în care asemenea tendinţe anarhice pot să iasă la supărafaţă. S-ar putea ca ele să aibă cauze mai profunde”, a adăugat Tăriceanu.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info